Grillning med ny gasolgrill Weber Summit S-450

Skrivet av Andreas i kategorin Det är grillat, Grillar, Okategoriserade, Tillbehör den 11 augusti kl. 20:41. Inlägget har inga kommentarer.

Efter lite semester och ”arbete” på annan ort börjar det bli dags att återgå till vardagen och arbetet. Tänkte smyga igång med ett litet inlägg här på bloggen. Har under sommaren bla hunnit med att fylla år, vilket resulterade i en ny grill (tack världens bästa sambo). Jag har ju gått och längtat efter en ny grill ett tag men det har tagit emot att byta ut min trotjänare Weber Genesis Silver B när den fungerar och har gjort det så bra hela tiden.Vad sägs om 8 år ute under bar himmel. Kanon!

Ikväll var det åter dags att starta grillen igen. Mina nya Weber Summit S-450. Har testat grillen ett par gånger och börjar vänja mig vid den. Det kommer garanterat bli många roliga och trevliga grillminnen med denna.  Idag stod ryggbiff på menyn tillsammans med bbq potatis och Jensens pepparsås. Potatisen som var djupfryst lades i Webers rostfria grillform och grillades indirekt i ca 25minuter på 200 grader. Såsen värmdes på kokplattan på medel värme. När fyra minuter återstod på potatisen var det dags att lägga ryggbiffen på plats. 2 minuter på varje sida med direkta metoden på hög värme. Måltiden blev kalas och smakade bra! Som vanligt när det grillas så plockades Webers grillbestick fram. Det är en jäkla skillnad på bestick och bestick. Dessa går inte att jämföras med ”vanliga grillbestick”. Lägger upp några bilder från grillningen.

  • Facebook
  • Twitter

Kommentera