Grillad dessert på gasolgrill Weber S 320

Skrivet av Krister i kategorin Okategoriserade den 9 augusti kl. 13:38. Inlägget har inga kommentarer.

Grillad ananas på Weber Genesis S 320

I går var Muraren med dotter på besök framåt kvällen, för lite bad & lek.

Vi saknade något till kaffet då det slog mig att jag hade lite ananas i kylen. Sagt o gjort, fram med Steven Raichlens Grillhandbok (sid 425) och lite enkla tillbehör, skivad ananas,socker,kokosmjölk och lite kanel. På med gasolgrillen, givetvis min Weber Genesis S-320 till ca 200 grader, grillade dom i 6-7 minuter med den indirekta grillmetoden. Använde Webers fiskform som jag smorde med lite smör.

Serverades med SIA:s vaniljglass och espresso kaffe.

Klockrent……….det svåraste var att få upp barnen från poolen.En enkel och perfekt dessert som gärna kan serveras med glass. Samma recept kan användas till banan,persikor,plommon mm.

Grillning med fiskform Weber

som synes så använde jag Weber fiskform, förmodligen ett av mina bästa grill tillbehör från Weber.

  • Facebook
  • Twitter

Kommentera